Hotel beskrivelse

mar18

Hotel beskrivelse

Blog no responses

Dolphin Hotel, Oba, Alanya

Dolphin Family ligger 50 meter fra Middelhavets blå bølger. Der er udendørs swimmingpool, privat strandområde, fitness og spa-faciliteter. Der tilbydes desuden værelser med aircondition, satellit-tv og flere værelser har balkon med kig til havet.

Værelserne på Dolphin er ny renoveret og med rigtig god plads. Badeværelset er med bruser og hårtørrer. Herudover er der minikøleskab og elkedel.

På Dolphin Family er der altid morgenmad inkluderet i prisen, og du finder en lækker restaurant med et dansk, fransk og tyrkisk inspireret køkken. Du finer også Alt om Alanya cafe, som er en trendy cafe med god kaffe, små lækre retter og danske aviser. Her er der altid dansktalende personale.

På Dolphin arrangeres der ca. 20 gange årlige koncerter med danske kunstnere typisk om onsdagen og Turkish Night med en spændende barbecue om fredagen.

Gæsterne kan med fordel benytte de gratis parasoller og liggestole, både ved swimmingpoolen og på stranden. Spa-faciliteterne omfatter tyrkisk bad, sauna og fitnesslokale, og der er også mulighed for massage. Herudover er der indendørs swimmingpool.

Dolphin Hotel ligger kun 10 minutter i bil eller bus fra Alanyas bymidte og ca. 30 minutter fra Gazipasa lufthavnen. Antalya Lufthavn ligger 2 timers kørsel herfra. Du bor også kun 50 meter fra Obas hyggelige hovedgade med masser af restauranter, butikker og hyggelige atmosfære.

Gratis internet (Lobby, restaurant og cafe), mulighed for at tilkøbe wifi på værelset.

 

Værelsesbeskrivelse

Standard: 25 kvm. To senge mulighed for opredning.

Standard + : 30 kvm. Tre senge mulighed for opredning

Familyrum: 50 kvm. To værelser med i alt 4 senge mulighed for opredning.

Hotel og værelsesfaciliteter:

Balkon, Havudsigt, Telefon, Satellitkanaler, Fladskærms-tv, Safetyboks, Aircondition, hyggekrog, Flise-/marmorgulv, Garderobe/skab, Bruser, Hårtørrer, Gratis toiletartikler, Toilet, Badeværelse, Køleskab, Elkedel, Vækning, Håndklæder, Sengelinned. Restaurant, cafe og underholdning i sæsonen. Se programmet på www.dolphinfamily.dk og læs mere om Alanya på vores infoportal: www.altomalanya.dk –du kan også følge os ligesom over 23.000 andre gør på Facebook altomalanya eller dolphinoba.

 

Halvpension:

I vores lækre restaurant Secret Garden kan du tilkøbe halvpension.

Halv pension: kun 595,- kr. for èn uge. Du kan bestille det hjemmefra eller i vor reception.

Maden indtages i vor a la carte restaurant, hvor vi hver aften serverer en lækker 3 retters menu.

Se mere om vort store udflugtsprogram med masser af spændende oplevelser for alle aldre. Klik her

About the author:

Skriv et svar