Artikel om Dolphin Family

mar14

Artikel om Dolphin Family

Blog no responses

I 2011 kom det første Alt om Alanya magasin på gaden. Samtidig startede hjemmesiden og Facebook siden, som nu hvor vi er på vej ind i den 7 sæson har over 250.000 unikke besøg årligt på www.altomalanya.dk, og mere end 23.000 faste følgere på Facebook. Så man kan roligt sige, at Alt om Alanya er blevet et virtuelt mødested for de mange der elsker Alanya og gerne tilbringer deres ferier på den tyrkiske riviera. Fra 1. april udvides aktiviteterne til også at blive et fysisk mødested på bedste placering kun ca. 50 meter fra stranden i Oba. Tæt på hvor mandags markedet i Oba slutter og hvor torsdags markedet i Tosmur starter.

  • Med Dolphin Hotel får vi et skønt hotel med 5 stjernet hygge og service. Der er 52 nyrenoverede værelser og hele 154 senge, vi får en dejlig a la carte restaurant, en koncerthave med plads til 300 gæster og med arrangementer hver onsdag og fredag, og så laver vi Alt om Alanya Cafe med skøn kaffe, lette måltider og masser af mulighed for at få information og ideer til ferien. Hvis man tager sin avis med fra flyet, så bytter vi den gerne med en kop frisk kaffe, fortæller Jan Ørum Vermø der sammen med sin kone Tinna er den danske del af partnerskabet.

Det nye tyrkiske selskab er ejet af Kamil Köseoglu og familien Vermø. Det bliver Jan der står for den daglige ledelse, salg og markedsføring, personale og koncept. Kamil Köseoglu er en erfaren herre udi hoteldrift i Alanya. Sammen med sin bror ejer og driver han fire andre hoteller med en samlet kapacitet på omkring 600 værelser og 1400 senge. Mest kendt er nabohotellet det 5 stjernede Katya Hotel og familiehotellet Krizantem Hotel i Oba. Derudover er Kamil vicepræsident i super lig klubben Alanyaspor.

"Artikel fra Alt om Alanya "

www.altomalanya.dk

Meeting point og masser af aktiviteter

Igennem årene har Alt om Alanya været med til at lave masser af events, koncerter, udflugter, hyggefodbold, sejlture og andre festlige sammenkomster. Dette vil fortsætte med de mange gode partnere der er opbygget samarbejdsrelationer med gennem årene.

  • Vi vil gerne skabe noget nyt. Hver onsdag i sæsonen koncert med danske og/eller skandinaviske kunstnere, hver fredag Dolphin Night med show, musik og dans, hyggefodbold om torsdagen i børnenes skoleferie, Dolphin Cykelklub for dem der gerne vil cykle sammen og andre aktiviteter der kan være med til at fremme hygge og sammenhold blandt de mange der elsker at være i Alanya. På hotellet vil vi også arrangere temarejser med f.eks. fodslaw, old boys fodboldture, træningslejre, cykeluger, samt wellness og tandlæge rejser, fortæller Jan Ørum Vermø.

Åbent hele året

Dolphin Hotel vil være åbent hele året. Samtidig vil der være et ”dansk” salgskontor, hvor man alle hverdage mellem 9.30 og 12.00 vil kunne komme i kontakt med dansktalende medarbejdere og få svar på spørgsmål og tips og råd til sin rejse. Kontoret starter den 2. januar.

  • Tilgængelighed og god kommunikation er nogle af vore nøgleord. Vi håber mange vil holde deres fester hos os, lægge kurser og andet i ydersæsonen, og at vi kan være med til at skabe en fin ramme, men også inddrage hele det fantastiske område hotellet ligger i. Her er skøn natur, dejlig mad, sol 300 dage om året, mulighed for fitness og wellness – ja stort set alt kan lade sig gøre i Alanya. Det var jo noget af det vi faldt for fra snart 11 år siden og som vi rigtig gerne vil give videre til dem som besøger os på vort hotel og meeting point i Oba, slutter Jan Ørum.

Hjemmesiden er klar til premiere den 17. december på www.dolphinfamily.dk – indtil da kan man følge lidt med på Facebooksiden Dolphin Family. Selve salget af rejser og ophold starter sammen med salgskontoret den 2. januar kl. 9.30. Men man er velkommen til at sende en forespørgsel på info@dolphinfamily.dk eller give Jan et ring på 0045 73 34 33 32.

About the author:

Skriv et svar