Ok

Send a Email is Successfull

Warning

Send a Email is Error

Vores nyhedsbrev
Vores nyhedsbrev
Tilmeld dig her:
Vi ringer til dig
Fornavn Efternavn
Telefonnr.
E-Mail
Ring mellem:
Ring
7334 3388
Kort

Porto Platanias Village

Greece / Crete
GR-73014 Chania – Crete, Hellas
Vis på kort

Porto Platanias Village

Søg pris og ledighed
Facilities

Porto Platanias Village er et dejligt lejlighedshotel, som består af flere 3 etagers bygninger og et dejligt, stort poolområde med en stor solterasse. Ved poolområdet ligger også hotellets restaurant. På søsterhotellet Porto Platanias Beach, som ligger på den anden side af vejen, kan du frit benytte fitnessrummet. Her er også en spa afdeling (mod betaling) med indendørs pool og jacuzzi. Du er også velkommen til at benytte flere af hotellets øvrige faciliteter som f.eks. miniklubben og pools.

 

På Porto Platanias Village bor du centralt i den populære ferieby Platanias, hvor du finder et stort udvalg af butikker, restauranter og barer.

 

Trådløst internet findes på hotellets fællesområder – vær dog opmærksom på, at forbindelsen som regel er meget dårlig, og at det ikke er muligt f.eks. at streame film og lign.

 

Vær opmærksom på, at ved sene ankomster finder check inn sted på Porto Platanias Beach.

 

Room Features

Ét-værelses lejlighed

Moderne ét-værelses lejlighed til max 3 personer, indrettet i lyse farver. Alle lejligheder indeholder en dobbeltseng og en sovesofa, TV, telefon, aircondition, sikkerhedsboks (mod betaling), tekøkken med det mest nødvendige køkkenudstyr samt balkon eller terrasse. Badeværelse med badekar/brusekabine, toilet og hårtørrer. Lejlighederne varierer i indretning og størrelse. Bemærk, at der er niveauforskelle og trapper i nogle af lejlighederne.

 

To-værelses lejlighed

Moderne to-værelses lejlighed til max 4 personer, indrettet i lyse farver. Alle lejligheder indeholder et soveværelse med en dobbeltseng, og et kombineret opholds- og soverum med tosovesofaer, TV, telefon, aircondition, sikkerhedsboks (mod betaling), tekøkken med det mest nødvendige køkkenudstyr samt balkon eller terrasse. Badeværelse med badekar/brusekabine, toilet og hårtørrer. Lejlighederne varierer i indretning og størrelse. Bemærk, at der er niveauforskelle og trapper i nogle af lejlighederne.

Porto Platanias Village Billeder og video

Fra-pris
Gå til billigste afrejsedato
MailingTitle

MailingContent

MailingName
MailingSurName
PostCode
DateOfBirth
Mail
Ok

Send a Email is Successfull

Warning

Send a Email is Error