Ofte stillede spørgsmål
Ok

Send a Email is Successfull

Warning

Send a Email is Error

Vores nyhedsbrev
Vores nyhedsbrev
Tilmeld dig her:
Vi ringer til dig
Fornavn Efternavn
Telefonnr.
E-Mail
Ring mellem:
Ring
7334 3388

Find svar på de mest stillede spørgsmål her:

 

Hvor meget forplejning er der med i opholdet?

 Opholdet kan købes enten som bed and breakfast eller som all inclusive. Ved bed and breakfast har man morgenmad med i prisen, samt vand, juice, kaffe og te under morgenmaden. Ved all inclusive har man morgenmad, frokost, eftermiddags snack, is og aftensmad, samt bar på hotellet fra 10-24 og udvalgte drikkevarer på stranden fra 10-18.

Hvordan er bade- og solbadningsmulighederne?

Der er pool ved hotellet lige ved baren, hvor der også er mulighed for solbadning. Derudover er der en strand tilknyttet hotellet ca. 200 meter derfra. All inclusive er delvist gældende i strandbaren. Der er garanti for at der altid er en liggestol til alle gæster, enten ved poolen eller stranden.


Hvordan ligger hotellet i forhold til byen?

Hotellet ligger i en byen Oba ca. 3 km fra Alanya Centrum. Bydelen er en af de hyggeligste områder i Alanya, hvor du både finder restauranter, barer og shoppingmuligheder. Ligeledes er der gode lækre strande, hvor man langs vandet kan gå på strandpromenaden helt indtil Alanya centrum. Alternativt kan man også tage en taxa fra taxahjørnet lige overfor hotellet, hvor man nemt kan få fat i en Taxa og komme ind til Alanya centrum for billige penge.

Er der badehåndklæder tilgængelige på hotellet?

Ja, det er badehåndklæder tilgængelige på hotellet. Ved indchecking får I udleveret et kort som giver adgang til rene strandhåndklæder hver dag. Til højre for elevatorerne er der en disk hvor I hver morgen kan hente strandhåndklæder i bytte for kortet og aflevere dem igen senere på eftermiddagen. Her får I kortet igen og kan gentage proceduren de efterfølgende dage.

Er der køleskab og elkedel på værelserne?

Der er køleskab og elkedel på alle værelser. Brug af dette er inkluderet i prisen. Hvis der mod forventning skulle mangle noget af dette, kan man henvende sig i receptionen.

Er der Safebox på værelserne?

Der er Safebox på værelserne som man kan få nøglen til i receptionen mod et gebyr på 2 euro pr. dag. Henvend jer ved check in eller senere hen, hvis dette ønskes.

Er der hårtørrer på værelserne?

Der er hårtørrer på alle værelser.


Er der elevator på hotellet?

Der er mulighed for at tage elevator op på samtlige værelser på hotellet. Restaurant, bar og poolområde ligger i grundplan, så elevator er ikke nødvendigt for benyttelse af dette.


Hvordan finder jeg transferen jeg skal med til hotellet når jeg lander i lufthavnen?

Når du er landet og har fået din bagage, skal du gå ud til ankomsthallen som kommer først for når du benytter udgangen. Her vil der stå en med et stort skilt hvorpå der står Dolphin Travel. Følg med vedkommende, som vil føre jer til transferen til hotellet.


Hvad skal jeg medbringe til check-in, og fra hvilket tidspunkt kan jeg checke ind på?

Du kan som udgangspunkt checke ind på hotellet og dit værelse når du ankommer fra lufthavnen med transferen. I receptionen på hotellet skal de bruge dit pas og en udprintet version af det rejsebevis, du har fået tilsendt på mail af Dolphin Travel.

Er der Aircondition på alle værelser?

Ja, der er aircondition på alle værelser. Brug af denne er inkluderet i prisen.


Er der balkon på værelset?

Ja, der er balkon på alle værelser på hotellet.

Hvordan kan jeg bestille udflugter?

I informationsmappen som står i receptionen findes der informationer om diverse udflugter i og omkring Alanya. Udflugterne arrangeres af Eurodan Alanya, hvor der på langt de fleste ture er dansk guide på. Hvis nogle af turene ønskes booket, kan de bookes gennem guiden på hotellet eller direkte gennem Eurodan Alanya over Facebook.

Hvor kan jeg prøve Tyrkisk Bad (Hamam)?

Vi har en skøn og dygtig afdeling med hamam på Kaila City Hotel, som kan bookes når I er ankommet på hotellet. Spørg guiden eller den lokale hamam-mand på hotellet om hjælp til bestilling af dette.


Ligger der restauranter i området tæt på hotellet?

På hovedgaden i Oba findes der mange gode restauranter hvor der både er mulighed for turistmad, tyrkisk mad og sågar også lidt finere restauranter, hvor man kan få sig noget af nogle smagsoplevelser. Der er altså rige muligheder for diverse madoplevelser i nærområdet, uanset hvad man er til.


Hvor foregår Dolphin-koncerterne med danske kunstnere henne?

Koncerterne foregår på Kaila Beach Hotel ved bygningen ved det gamle Dolphin Hotel. Drej til højre rundt om Cleopratra Ink og ned ad anden sidevej på højre hånd. Indgangen til koncerten er gennem den store sorte låge. Armbånd til koncerten udleveres i løbet af ugen op til af en guide på hotellet.


Marked mandag og torsdag

I næromådet findes der to lokale omrejsende pop-up markeder. Sælgerne stiller deres boder op en dag om ugen på nogle af vejene og pakker sammen igen om aftenen ved en 18-19 tiden når de er ved at have udsolgt. Der er både en del med lokale frugter og grøntsager som tyrkerne selv benytter sig rigtig meget af, samt en del med diverse tekstilvarer, særligt kopivarer. Oba-markedet finder sted om mandagen ca. 100 meter fra hotellet. Det kører parallelt med hovedgaden hvis man går tværs gennem de to rundkørsler ned til den store moske. Tosmurmarkedet som finder sted om torsdagen ligger ca. 300 meter fra hotellet hvis man drejer om hjørnet ved Cleopratra ink og fortsætter ligeud ned forbi fodboldbanerne. Lidt længere fremme møder man starten på tosmurmarkedet.

Hvordan finder jeg ud af hvornår jeg bliver hentet ved afrejse?

I receptionen på hotellet finder du en mappe med transferlister hvor du kan finde dit afrejsetidspunkt. På siden med dit navn samt flynummer står tidspunktet for, hvornår du bliver hentet af transferen ude foran hotellet.

Hvornår skal jeg checke ud fra mit værelse på afrejsedagen?

Udcheckning fra værelserne er som udgangspunkt kl. 12.00 på afrejsedagen. Hvis I rejser før kl. 12, f.eks. kl. 01:30 har i altså værelset helt indtil afrejse. Hvis I rejser efter kl. 12, er der nogle dage mulighed for late check out til kl. 16 mod et gebyr på 20 euro (150 kr.). Spørg efter dette i receptionen på hotellet. Hvis I skal checke ud kl 12.00 kan personalet i receptionen opbevare jeres bagage for jer. Derudover er der mulighed for at tage et bad i hotellets hamam-afdeling.MailingTitle

MailingContent

MailingName
MailingSurName
PostCode
DateOfBirth
Mail
Ok

Send a Email is Successfull

Warning

Send a Email is Error