Ok

Send a Email is Successfull

Warning

Send a Email is Error

Vores nyhedsbrev
Vores nyhedsbrev
Tilmeld dig her:
Vi ringer til dig
Fornavn Efternavn
Telefonnr.
E-Mail
Ring mellem:
Ring
7334 3388
Om Dolphin Travel

Hvem er vi?

Dolphin Travel blev etableret i 2017. Til at begynde med henvendte vi os primært til jyder med afrejse fra Billund og Aalborg. Allerede i 2018 fik selskabet flere afgang fra København. Som en af de eneste rejseselskaber har vi i 2020 tre til fire ugentlige afgang fra Aalborg, Billund og København.

Fra 2017 og til 2019 valgte vores gæster at besøge Dolphin Family hotel i Oba. I 2020 kan vi som noget nyt tilbyde andre gode hoteller ligesom vi også flyver gæster til Tyrkiet fra Sverige og Norge.

Vores sommerprogram indeholder primært rejser til hoteller i Alanya. I 2020 udvider vi også med Side.

Hos Dolphin Travel er det vigtigt for os at kunne tilbyde en god service på salgskontoret og på destinationen.

Hvert år sender vi tusinder af begejstrede gæster på ferie og 65% af vores gæster rejser med os igen år efter år og mange flere gange om året.

Hos Dolphin Travel er det vigtigt, at alle kan være med uanset tegnebogens størrelse og vores prisfastsættelse er derfor fair.


Samarbejdspartnere:

Vi samarbejder med gode hoteller med god service og dansk personale eller daglig besøg af en guide. Vi har på 4 år det samme stabile og økonomisk stærke flyselskab Sun Express med stabile flytider og uden mange forsinkelser sammenlignet med mange andre rejsearrangører.


Fleksibilitet:

Vi er et hastigt voksende rejseselskab og har som en af de ganske få rejseselskaber mange ugentlige afgange som giver mulighed for udover 1- og 2 ugers rejser at tilbyde 8,9,10,11,12 og 13 dage


MailingTitle

MailingContent

MailingName
MailingSurName
Mail
Ok

Send a Email is Successfull

Warning

Send a Email is Error